• 002.jpg
  • 03.png
  • 04.jpg
  • 06.jpg
  • 10.jpg
  • Rd Caffe.jpg
  • Tomico Dodatak Jelima.jpg
  • Tomico Ketchup.jpg
  • Tomico Majonez.jpg

Fruktako sokovi

fruktakoSa proizvodnjom FRUKTAKO sokova započeli smo 1998. godine; i to samo sa sirupima. Nakon samo nekoliko godina, Fruktako sirupi/sokovi postaju jedni od vodećih na BiH tržištu, sa izuzetno širokom i bogatom paletom okusa. Danas se u ovoj grupi nalazi 8 različitih vrsta sokova u različitim ambalažnim pakovanjima.

 

Fruktako sokovi obuhvataju : MULTIVITAMINSKE I VOĆNE SOKOVE, GAZIRANE SOKOVE, SIRUPE U STAKLENOJ AMBALAŽI, SIRUPE U PLASTIČNOJ AMBALAŽI, VOĆNE SIRUPE, ENERGETSKE NAPITKE, SPORTSKA PIĆA.

 

Za proizvodnju FRUKTAKO sokova koristi se filtrirana voda iz vlastitih bunara izuzetnog kvaliteta, kao i odabrano voće i voćne baze najuglednijih zapadnoevropskih kuća. Pakuju se u najsavremenije dizajniranoj i ekološki prihvatljivoj ambalaži; sve u skladu sa zahtijevima modernog tržišta.

 

sokovi-vocni-sirupi

VOĆNI SIRUPI - staklo

Sa maksimalnim učešćem voća u boci soka, sa pet tradicionalnih i provjereno najtraženijih okusa: JAGODA, JABUKA, LIMUN, NARANDŽA i BOROVNICA, sigurno mogu stati rame uz rame sa najpoznatijim svjetskim proizvođačima voćnih sirupa.

 

 MG 7269

SIRUPI - staklo

Ma manjim učešćem voća u boci soka, pet okusa: JAGODA, KAJSIJA, LIMUN, NARANDZA i JABUKA, za male i velike članove porodice, prijatelje ... donose okus i kakvoću od kojih rastu zazubice. Napravljen upravo zbog različitih potreba i mogućnosti naših kupaca.

 

sirupi pet

SIRUPI - PET

Najšira paleta sokova! Obuhvata čak 11 okusa - NARANDŽA, JAGODA, JABUKA, LIMUN, ANANAS, EGZOTIK, KAJSIJA, MALINA, BRUSNICA, BOROVNICA I VIŠNJA kako od 1l tako i od 3 l, na vama je samo da izaberete okus koji vam se najviše sviđa.

 

sokovi-gazirani

GAZIRANI SOKOVI

Najpopularniji sokovi na planeti! FRUKTAKO je i taj dio prepoznao, i u svoj asortiman uključio još od davne ’98., i FRUKTAKO „COLA“, „COLA LIGHT“, „ORANGE“, „SPRINTS“, „ZOVA&LIMUN“ i odnedavno i još jedan popularni sok „ALPINA“, i to u ambalaži od 2l i 0,5l. Za sve ljubitelje popularnih mjehurića. Najbolje osvježenje za najtoplije dane u godini.

 

multivitamin

MULTIVITAMINI I VOĆNI SOKOVI

Pripremljeni od kvalitetnog i svježeg voća, osvježavajuci, ukusni, umirujući i okrepljujući, Fruktako multivitaminski sokovi su idealni za konzumaciju u predasima dnevnih događaja. Izuzetno smo ponosni na: narandžu, jagodu, ananas i multirubin. Nastali od odabranih i visokokvalitetnih uzoraka voća (sa 12% voćnog soka) produkt su modernih tehnoloških procesa na strani očuvanja hranljivih sastojaka u namirnicama. Fructa trade u svom asortimanu nudi i voćne sokove atraktivnih okusa: limun-grejp-narandža, jagoda-malina-kupina, crvena narandža, zelena jabuka, kao i dva nezaobilazna i tradicionalna okusa - višnja i jabuka. Poslednji produkt iz ove grupe sokova je ORANGE JUICE, koji isto tako sadrži 12% voćnog soka, čiji kvalitet se može vidjeti na prvi gutljaj. Multivitaminske i voćne sokove piju ljudi koji imaju razvijenu svijest o zdravom načinu života. Karakteriše ih gustina i lakoća okusa. Voće koje možete piti, kad god poželite.

 

energetski napitak turbo forte

ENERGETSKI NAPITAK

TURBO FORTE – osvježavajuće bezalkoholno gazirano piće od biljnih ekstrakata. Vraća energiju u svaki dio vašeg tijela! sa svakim novim gutljajem osjećaćete se kao novi. Dostupan u ambalaži od 0,33l.

 

 MG 7246

SPORTSKA PIĆA

Negazirano niskoenergetsko osvježavajuće bezalkoholno piće. Trenutno postoje 3 vrste ovih pića : sa okusom crvene narandže, limun-grejpa i šumskog voća. Pakovano u praktičnoj ambalaži od 0,5l, namjenjeno isključivo sportistima.

 

ledenicaj

LEDENI ČAJ

Dva okusa – BRUSNICA I BRESKVA – u ambalaži od 1,5l i 0,5l, takođe se nalaze u paleti FRUKTAKO sokova. Za sve one koji vole da se osvježe na zdrav način. Kao i svi ostali ukusi, i ovi su napravljeni po HACCP standardu, znači kvalitet i ispravnost je i kod njih na prvom mjestu. Uvjerite se i sami...

Share