• 002.jpg
  • 03.png
  • 04.jpg
  • 06.jpg
  • 10.jpg
  • Rd Caffe.jpg
  • Tomico Dodatak Jelima.jpg
  • Tomico Ketchup.jpg
  • Tomico Majonez.jpg

Tomico proizvodi

logo-tomico

kecapi-tube

TOMICO KEČAP

Najpoznatiji proizvod ovog brenda. Proizvodi se od visoko kvalitetnih sirovina, bez konzervansa i umjetnih aroma; sa maximalno 22% suve tvari. Izvrstan prilog jelu...

Napravljen u praktičnoj ambalaži...pogodan za upotrebu u domaćinstvima, fastfood-ovima, kao i u elitnim restoranima.

KEČAP SA ISKUSTVOM.

 

majonezff

MAJONEZ FAST FOOD LIGHT

Sa smanjenim procentom masnoće, namjenjen je ljubiteljima majoneze koji vode računa o očuvanju linije i dobre forme, bez zakidanja na aromi i dobrom okusu.

 

majonezdel

MAJONEZ DELIKATES

TOMICO majonez napravljen idealnom koncentracijom i kombinacijom žumanca i ulja koji zadovoljava i najprobirljivije ukuse.

 

majonezdelk

MAJONEZ DELIKATES 1Kg, 3Kg, 5Kg

Misleći na one koji ga najviše koriste i olakšavajući im pripremu jela; fast foodove, picerije, restorane; obezbijedili smo i praktična, veća, pakovanja - od 1, 3 i 5kg.

 

pire

PARADAJZ PIRE

Poseban dodatak svakom jelu za svakog majstora. Skraćuje pripremu svakog obroka. Odlična podloga za picu, dodatak gulašu, ili u većini variva doprinijeće bogatstvu, sadržajnosti i jedinstvenosti okusa.

Svoj kvalitet zadržava u staklenoj tegli praktičnog oblika.

 

dodatak jelima

TOMICO ZAČIN

Najnoviji proizvod iz linije domaćih proizvoda TOMICO. Dodatak koji upotpunjuje ukus vašeg jela na najbolji način. Predstavlja mješavinu sušenog domaćeg povrća i prirodnih začina, i to sve na jednom mjestu/pakovanju. Osnovni sastav čini kuhinjska so i veliki procenta sušenog povrća (mrkve, paštrnjaka, celera, krompira i crnog luka).

OLAKŠAJTE SVOJE KUHANJE NA NAJBOLJI NAČIN, UZ TOMICO ZAČIN.

 

sirce

TOMICO SIRĆE

Prirodno 9% alkoholno sirće, koje proizvodi, po kvalitetu poznat, proizvođač – AROMA iz Srbije. Dostupno u pakovanjima od 1l i 3l. Sirće koje volite...

 

 MG 7220

TOMICO RIŽA, PALENTA, PAPRIKA, BIBER

Riža je žitarica koja je poznata od pradavnih vremena. Zbog svojih hranljivih kvaliteta vremenom je pronašla i zauzela svoje mjesto u gastronomiji mnogih naroda. TOMICO riža je riža I klase koja se uvozi iz Egipta i Vijetnama.

Sve to govori o njenom istinskom kvalitetu, koji je prepoznalo i HACCP udruženje uručivši nam najvrijedniji Sertifikat o kvalitetu i ispravnosti TOMICO proizvoda.

 

 

BADEM, LJEŠNIK, SJEMENKE

Najbolje grickalice sada dostupne i u pakovanjima od po 100gr, pod brendom TOMICO. Uvijek svježe pakovane, hrskave, ukusne i neodoljive.

Share