Fructa Trade i Kort marketi šire prodajnu mrežu

(BANJALUKA, 9. decembar 2017.) Fructa Trade, jedna od vodećih domaćih kompanija na polju proizvodnje, maloprodaje i veleprodaje i u čijem se sastavu nalaze Kort marketi, otvorila je svoj 33. market po redu, na adresi Njegoševa 48 u Banjaluci u naselju Petrićevac. Super Kort Petrićevac nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, na mjestu nekadašnjeg lokalnog banjalučkog trgovca „Valentino“ kojeg je Fructa Trade nedavno uspješno akvizirala, svečano je otvoren 9. decembra u 11h. Super Kort Petrićevac prostire se na 300 m2 prodajne površine, opremljen je po najsavremenijim maloprodajnim standardima i svakodnevno svojim kupcma nudi svježe voće i povrće, meso i posebne mesne proizvode pripremljene po tajnoj recepturi naših majstora, specijalne pekarske proizvode iz naše pekare po uzoru na stare recepte, veliki izbor proizvoda poznatih proizvođača ali i naših prepoznatljivih proizvoda iz vlastite proizvodnje, po izuzetno povoljnim cijenama.

 

 „Izuzetno nam je drago da danas otvaramo naš 33. po redu market, a peti na području banjalučke regije, koja je veoma važna za nas. Kompanija Fructa Trade ima ozbiljne planove za širenje prodajne mreže, radimo puno na unapređenju ponude, usluge i doživljaja kupovine za naše kupce ali i na obezbjeđenju novih radnih mjesta. U Super Kortu Petrićevac smo obezbijedili posao za 15 radnika, i sa ponosom mogu da kažem da smo prestigli broj od preko 1000 zaposlenih ukupno u kompaniji. Za otvaranje našeg novog marketa na Petrićevcu spremili smo brojne pogodnosti, gratise, promocije za naše kupce ali i posebnu akcijsku ponudu do 16.12, iz koje bih preporučila akcijski popust od 30% na proizvode iz naše pekare, ali i da se obavezno provjeri kompletna akcijska ponudu, za koju vjerujem da će našim kupcima svidjeti. Radimo svaki dan, kao i praznicima i nedeljom, a drago mi je da vidim da su se našem pozivu za otvaranje odazvali brojni građani, a ostale pozivam da nas posjete i sami se uvjere u prednosti naše ponude i više nego povoljne cijene“,

 

izjavila je Suzana Pletikosa, marketing menadžer kompanije Fructa Trade. Kompanija Fructa Trade je osnovana u Derventi 1995. god, i danas se svrstava u jednu od vodećih kompanija u BiH u sektorima proizvodnje, maloprodaje kao i veleprodaje. U poslednjoj dekadi, kompanije je imala jedan od najbržih uspona na teritoriji BiH koji je podijeljen u dvije poslovne divizije: proizvodni sektor i „KORT“ lanac marketa. Neki od najpoznatijih domaćih brendova se upravo proizvode u pogonima Fructa Trade-a: Tomico, Topingo, RD Kafa, Fruktako, Lider, Tomesko i Flora. Lanac Kort marketa je raširen po skoro svim većim gradovima u zemlji, u svom sastavu ima i tržne centre, a odnedavno posluje i u susjednoj Srbiji.

09.12.2017