Super Kort Nova Topola

Fructa Trade - Kort marketi nastavili sa širenjem maloprodajne mreže i otvorili 38. po redu Kort market – Super Kort Nova Topola.

 

 Kort marketi, jedan od vodećih domaćih trgovačkih lanaca, koji se nalaze u sastavu kompanije Fructa Trade proširili su svoju maloprodajnu mrežu otvaranjem 38. po redu marketa Super Kort Nova Topola. Super Kort Nova Topola je moderno opremljenom prostoru na površini od 1000 kvadratnih metara i sa obezbijeđenim parkingom. Kort marketi su poznati po svojim izuzetno povoljnim cijenama i odličnoj ponudi te će tako i Super Kort Nova Topola svakodnevno svojim kupcima da nudi svježe meso, voće, povrće, gotova jela, odlične pekarske proizvode, veliki izbor proizvoda poznatih proizvođača, ali i prepoznatljivih brendova iz vlastite proizvodnje kompanije Fructa Trade.

 

U sklopu objekta se nalazi veliki market i moderno opremljen Kort cafe restoran, koji pored prijatnog ambijenta nudi i veliku gastronomsku ponudu.

 

Domaća kompanija Fructa Trade je takođe i jedna od najvećih proizvodnih kompanija u zemlji, pored maloprodajnog lanca Kort marketa i veleprodaje koje ima u svom sastavu. Osnovana je davne 1995. god u Derventi. Iz proizvodnih pogona kompanije izlaze neki od najpoznatijih domaćih brendova kao što su: Tomico kečapi, majoneze, dodaci jelima, ulje, tjestenine i sl, RD caffe – domaća kafa raznih aroma i espreso, Fruktako sokovi, Tomesko suhomesnati program, robna marka Lider, Topingo slatki program i Flora, a zapošljava preko 1.200 radnika. Lanac Kort marketa je raširen u skoro svim većim gradovima u zemlji, te se odnedavno širi i u susjednoj Srbiji.

29.11.2017.