Tomico, brend koji je stekao veliko povjerenje kupaca te se uveliko učvrstio na tržištu BiH. Trpeze u domaćinstvima kao i mnogobrojni restorani upotpunjuju svoje specijalitete korištenjem proizvoda Tomico. Najpoznatiji i najuspješniji proizvod pod ovim brendom je kečap Tomico.

Lider, robna marka dostupna samo u našim KORT marketima, a koja obuhvata širok asortiman proizvoda. Pod Lider brendom mogu se pronaći proizvodi visoke kvalitete, iz sektora prehrane kao i neprehrane. Najuspješniji i najprodavaniji proizvodi ovog brenda su Lider napolitanke kao i petit keks.

Fruktako predstavlja jedan od naših brendova koji se visoko kotira na domaćem tržištu. Fruktako brend obuhvata širok spektar sokova uključujući gazirane, multivitaminske te sirup sokove. Bilo da se radi o proslavama ili dnevnoj konzumaciji, Fruktako sokovi će ispuniti vaša očekivanja.

RD Kafa neodoljivog okusa, osvojila je srca mnogih ljudi. Predstavlja svakodnevni ritual i neizostavni je dio našeg načina života koji upotpunjujemo konzumiranjem ovog brenda. Napravljena je prema posebnoj recepturi te namenjena osobama koje uživaju u tradicionalnom okusu kafe.

Topingo predstavlja naš „slatki“ brend koji već dugi niz godina dominira na policama u mnogim marketima. Topingo je u mogućnosti da ponudi širok asortiman proizvoda potrebnih za pripremu mnogobrojnih poslastica ali nudi takođe i gotove proizvode najfinijeg okusa svojim vjernim kupcima.

Tomesko, Brend koji se duboko učvrstio na domaćem tržištu i koji je stekao veliku lojalnost kupaca. Tomesko se proizvodi od najkvalitetnijeg i svježeg mesa a izvrstan okus garantuje i začinska receptura. Neizostavan je dodatak na svim trpezama kao i preporuka gurmana.